Evenimente Private

Nunta // Botez // Aniversare

Highlight-ul

evenimentului vostru!

Conceptul Premium de Entertainment Iuno este gandit in asa fel incat momentele de coregrafie, cele de dans interactiv, atmosfera de show si ringul de dans plin sa devina highlight-ul evenimentului vostru si sa il faca cu adevarat memorabil!

Show de Dans

cu si pentru voi!

Dansatorii profesionisti 'Iuno' vor pune in scena un show inedit pentru voi. Surpriza este ca la un moment da, si voi sunteti implicati in spectacol, invitati la dans! Reprizele de dans interactiv alaturi de voi si invitatii vostri vor fi de neuitat pentru toti!

Atmosfera ‘Iuno’

cu ringul plin!

Avem toate 'ingredientele' pentru a crea o atmosfera de vis. Garantam un ring de dans plin, energie maxima si momente unice pe care, atat voi, cat si invitatii vostri, vi le veti aminti mereu cu mult drag!

Pachete de Entertainment

by Iuno Dance

DOUBLE CLASIC

2 x 30 minutes show
2 x Coregrafii Inedite
2 x Reprize Interactive de dans
10 balerini profesionisti

TRIPLE FULL PREMIUM

3 x 30 minutes show
3 x Coregrafii Inedite
3 x Reprize Interactive de dans
10 balerini profesionisti

*Extra: VALSUL MIRILOR

Coregrafie personalizata inedita in sincron cu trupa de dans.

Cere Oferta

Va invitam sa completati acest formular cu cat mai multe detalii despre evenimentul vostru. Un reprezentant Iuno Dance va va contacta in curand.

Multumim tuturor clientilor

pentru gandurile frumoase

"We had a mixed wedding few years ago and they managed to make our foreign guests to have a wonderful time. Everything was beyond expectations"
Ana Maria
"Recomand cu drag!...fac o atmosfera minunata si reusesc sa scoata toata lumea la dans... Le multumim mult ca au fost alaturi de noi si ca ne-au facut evenimentul atat de frumos! "
Roxana Zahiu
"...am fost impresionată de minunatul balet Iuno Dance ... Profesionalism, atitudine pozitivă.... O echipă minunată ce va transforma evenimentul intr-un basm..."
Liliana Liliana
"...super show ...Sa resuseti la o nunta sa ai mesele goale si ringul sa fie prea mic, e ceva deosebit. De asemenea ofera si consultanta si cursuri de dans...Recomand oricand!"
Alexandru “Croco” Cozma
RO